Amnesty’s campagne

 

#let’s talk about yes! Maar wat is voor jou een yes? Voor deze campagne heb ik een serie gemaakt waarbij ik aandacht wil geven aan persoonlijke vraagstukken binnen de thema’s toestemming, grenzen en wensen. Toen ik jong was moest ik mijzelf leren ontdekken. De informatie die je krijgt is over het algemeen zeer beperkt en ik merkte dat ik veel vragen had. Door erover te praten heb ik veel geleerd over mijn eigen wensen en grenzen. Maar ook die van ander en hoe deze kunnen verschillen. Ik wil dan ook graag laten zien dat het oké is om deze vragen te hebben en hoop dat we de stilte rondom het onderwerp seks kunnen verbreken. Oftewel, laten we erover praten.

 

Amnesty komt al jaren op voor de rechten van vrouwen en voert nu campagne om ervoor te zorgen dat in Nederland de norm is dat seks gebaseerd is op gelijkwaardigheid, vrijwilligheid en instemming. Verkrachting is een mensenrechtenschending. Met de publiekscampagne #LetsTalkAboutYES willen we, met name onder jongeren, de dialoog over seks en instemming op gang brengen. Ga hier naar de website van Amnesty voor meer informatie over de campagne.

House of Ratchet kleurplaat

 

Om de corona periode door te komen heb ik een House of Ratchet kleurplaat gemaakt. Er is namelijk niets leuker dan je favoriete draghouse in te kleuren.

Je kan deze kleurplaat hier downloaden.

 

Ontruimingsplannen

 

Speciaal voor Yogaground ben ik in de wereld van (brand) veiligheid gedoken en heb ik voor beide vestigingen de ontruimingsplannen vorm gegeven.